Ciasteczko bankietowe – bita śmietana, ciasto biszkoptowe, owoce i nadzienia owocowe.
owoce – neutralna śmietana plus owoce
bananowe z kiwi
pomarańczowe z mango
malinowe z bezą zapalaną
tiramisu
adwokatowe ze słonym karmelem
Ciastka musowe – na musach czekoladowych w polewach z czekolady
mus czekoladowo – pomarańczowy z wiśnią i ciemnym biszkoptem
mus jogurtowy z malinową chrupką
mus z mlecznej czekolady z czarną porzeczką i kruchym ciastkiem
mus z białej czekolady z marakują i likierem cytrynowym z owocami tropikalnymi
mus porzeczkowy z owocami porzeczki
Kruche babeczki
babeczka z kremem budyniowym i owocami
babeczka z orzechami włoskimi w karmelu
babeczki z nadzieniem truflowym nugatowe
babeczki o smaku kukułki
babeczki o smaku białej czekolady
trufla czekoladowo – pomarańczowa