Galanteria Deserowa


BABECZKA KUKUŁKA

TARTA Z OWOCAMI

CIASTECZKO BANKIETOWE BANANOWE

CIASTECZKO BANKIETOWE CZEKOLADOWE

PÓŁKULA
Deserowy mus czekoladowo -pomarańczowy, frazelina wiśniowa
na czekoladowym cieście

KAMIEŃ
Mus na bazie mlecznej czekolady z żelką z owoców lasu

BABECZKA CZEKOLADOWO-POMARAŃCZOWA

BABECZKA ORZECHOWA Z KAJMAKIEM

TARTA SŁONY KARMEL Z ORZECHEM I CZEKOLADĄ

CIASTECZKO BANKIETOWE POMARAŃCZOWE

CIASTECZKO BANKIETOWE RED VELVET

PODŁUZNE
Mus na bazie białej czekolady z likierem cointreau i owocami
tropikalnymi na słodkim kruchym ciasteczku

TWIST
Mus sernikowy o smaku czarnego bzu na czekoladowym biszkopcie

BABECZKA NUGATOWA

RURKA Z KREMEM

TARTA Z CYTRYNOWYM CURDEM

CIASTECZKO BANKIETOWE MALINOWE

KOKOSOWA KULA

SERCE
Mus jogurtowy z maliną

WALEC
Mus czekoladowy na bazie białej czekolady i porzeczki z wkładką z
konfitury z czarnej porzeczki na kruchym ciasteczku

BABECZKA BIAŁA CZEKOLADA

ORZESZKI Z KREMEM

CIASTECZKO BANKIETOWE OWOCOWE

CIASTECZKO BANKIETOWE TIRAMISU

BANKIETOWE CYTRUSOWE
Ciastko na bazie musu czekoladowego z czerwony
grejpfrutem i chrupiącą owocową warstwą

BEZA Z GRANATEM
Beza z granatem i kremem na bazie śmietany i serka
mascarpone