Galanteria Deserowa
BABECZKA KUKUŁKA
TARTA Z OWOCAMI
CIASTECZKO BANKIETOWE BANANOWE
CIASTECZKO BANKIETOWE CZEKOLADOWE
PÓŁKULA
Deserowy mus czekoladowo -pomarańczowy, frazelina wiśniowa
na czekoladowym cieście
KAMIEŃ
Mus na bazie mlecznej czekolady z żelką z owoców lasu
BABECZKA CZEKOLADOWO-POMARAŃCZOWA
BABECZKA ORZECHOWA Z KAJMAKIEM
TARTA SŁONY KARMEL Z ORZECHEM I CZEKOLADĄ
CIASTECZKO BANKIETOWE POMARAŃCZOWE
CIASTECZKO BANKIETOWE RED VELVET
PODŁUZNE
Mus na bazie białej czekolady z likierem cointreau i owocami
tropikalnymi na słodkim kruchym ciasteczku
TWIST
Mus sernikowy o smaku czarnego bzu na czekoladowym biszkopcie
BABECZKA NUGATOWA
RURKA Z KREMEM
TARTA Z CYTRYNOWYM CURDEM
CIASTECZKO BANKIETOWE MALINOWE
KOKOSOWA KULA
SERCE
Mus jogurtowy z maliną
WALEC
Mus czekoladowy na bazie białej czekolady i porzeczki z wkładką z
konfitury z czarnej porzeczki na kruchym ciasteczku
BABECZKA BIAŁA CZEKOLADA
ORZESZKI Z KREMEM
CIASTECZKO BANKIETOWE OWOCOWE
CIASTECZKO BANKIETOWE TIRAMISU
BANKIETOWE CYTRUSOWE
Ciastko na bazie musu czekoladowego z czerwony
grejpfrutem i chrupiącą owocową warstwą
BEZA Z GRANATEM
Beza z granatem i kremem na bazie śmietany i serka
mascarpone