CHRUPEK CZEKOLADOWY
Blaty czekoladowego biszkoptu, przełożone musem czekoladowym z alkoholem, chrupiącymi kuleczkami, oblany glazurą czekoladową.

Blaty czekoladowego biszkoptu, przełożone musem czekoladowym z alkoholem, chrupiącymi kuleczkami, oblany glazurą czekoladową.

Kandyzowana pomarańcza z musem czekoladowym i pomarańczowym, kremem śmietanowy. Wykończone żelka pomarańczową z nutą kawy mocca.

Ciasto śmietankowe z biszkopcikami w cytrynowej galaretce z bitą śmietaną pod bezową kołderką prażonymi płatkami migdałowymi.

Blaty ciasta malinowego przekładane kremem jogurtowym na bazie
bitej śmietany, serka mascarpone z dodatkiem malin

Biszkopt przekładany kremem budyniowym konfiturą z czarnej porzeczki pod warstwą złocistych wiórek kokosowych prażonych na maśle.


Dwa blaty biszkoptowo-makowe, przełożone kremem budyniowym wykończone biszkopcikami nasączonymi kawą z alkoholem i polewą czekoladową.

Cienkie blaty karmelowe z odrobinkami chrupiącego karmelu przekładane musem karmelowym z dodatkiem alkoholu polane czekoladową polewą.


Dwa ciasta kruche przesmarowane powidłami, z bezą, bakaliami i wiśniami z syropu przełożone waniliowym kremem budyniowym.

Ciasto na kruchym spodzie o mocno czekoladowym smaku z galaretką i owocami, warstwą kremu jogurtowego przykryte kołderką z chrupiącej bezy.
