Ciasta Deserowe

null
null

CHRUPEK CZEKOLADOWY

Blaty czekoladowego biszkoptu, przełożone musem czekoladowym z alkoholem, chrupiącymi kuleczkami, oblany glazurą czekoladową.

null

CZEKOLADOWO-POMARAŃCZOWE

Kandyzowana pomarańcza z musem czekoladowym i pomarańczowym, kremem śmietanowy. Wykończone żelka pomarańczową z nutą kawy mocca.

null

SWEET MANGO

Ciasto śmietankowe z biszkopcikami w cytrynowej galaretce z bitą śmietaną pod bezową kołderką prażonymi płatkami migdałowymi.

null

RED VELVET

Blaty ciasta malinowego przekładane kremem jogurtowym na bazie
bitej śmietany, serka mascarpone z dodatkiem malin

null

ŁABĘDZI PUCH

Biszkopt przekładany kremem budyniowym konfiturą z czarnej porzeczki pod warstwą złocistych wiórek kokosowych prażonych na maśle.

null

W-Z
null

CYCKI MURZYNKI

Dwa blaty biszkoptowo-makowe, przełożone kremem budyniowym wykończone biszkopcikami nasączonymi kawą z alkoholem i polewą czekoladową.

null

KARMELOWA OPERA

Cienkie blaty karmelowe z odrobinkami chrupiącego karmelu przekładane musem karmelowym z dodatkiem alkoholu polane czekoladową polewą.

null

Serowe marzenie
null

PYCHOTKA

Dwa ciasta kruche przesmarowane powidłami, z bezą, bakaliami i wiśniami z syropu przełożone waniliowym kremem budyniowym.

null

PANI WALEWSKA

Ciasto na kruchym spodzie o mocno czekoladowym smaku z galaretką i owocami, warstwą kremu jogurtowego przykryte kołderką z chrupiącej bezy.

null

Tarta owocowa