CHRUPEK CZEKOLADOWY
Blaty czekoladowego biszkoptu, przełożone musem czekoladowym z alkoholem, chrupiącymi kuleczkami, oblany glazurą czekoladową.
Blaty czekoladowego biszkoptu, przełożone musem czekoladowym z alkoholem, chrupiącymi kuleczkami, oblany glazurą czekoladową.
Kandyzowana pomarańcza z musem czekoladowym i pomarańczowym, kremem śmietanowy. Wykończone żelka pomarańczową z nutą kawy mocca.
Ciasto śmietankowe z biszkopcikami w cytrynowej galaretce z bitą śmietaną pod bezową kołderką prażonymi płatkami migdałowymi.
Blaty ciasta malinowego przekładane kremem jogurtowym na bazie
bitej śmietany, serka mascarpone z dodatkiem malin
Biszkopt przekładany kremem budyniowym konfiturą z czarnej porzeczki pod warstwą złocistych wiórek kokosowych prażonych na maśle.
Dwa blaty biszkoptowo-makowe, przełożone kremem budyniowym wykończone biszkopcikami nasączonymi kawą z alkoholem i polewą czekoladową.
Cienkie blaty karmelowe z odrobinkami chrupiącego karmelu przekładane musem karmelowym z dodatkiem alkoholu polane czekoladową polewą.
Dwa ciasta kruche przesmarowane powidłami, z bezą, bakaliami i wiśniami z syropu przełożone waniliowym kremem budyniowym.
Ciasto na kruchym spodzie o mocno czekoladowym smaku z galaretką i owocami, warstwą kremu jogurtowego przykryte kołderką z chrupiącej bezy.