O nas

Nasza firma jest stosunkowo młoda bo istnieje od 2005 roku ale doświadczenie z zakresu cukiernictwa właścicielka pani Anna Corso zdobywała od 1994 roku w stolicy europejskiego cukiernictwa we Włoszech.

Powodzenie wyrobów to korzystanie z naturalnych produktów bez uszlachetniaczy i konserwantów. Jest to produkt „domowy” identyczny jak z kuchni naszych mam i babć.

Zachowujemy szczególna staranność przy wyborze właściwych receptur i staramy się aby produkt smakował zawsze jednakowo dobrze.

Sztuka estetycznego dekorowania ciast i tortów to skutek wielu szkoleń i własnego wyczucia piękna naszych cukierników.

Proces technologiczny bazuje w głównej mierze na ręcznej pracy dlatego wyroby cechuje zawsze wysoka jakość, estetyka i dobry smak.

To w pracy ludzkich rak tkwi tajemnica i niepowtarzalność naszych wyrobów.

Zapraszamy do naszych cukierni przy ulicy Sienkiewicza 65 oraz w Pasażu Handlowym na os. Słonecznym.

Ciastkarnia mieści się w budynku przy ul. Gierymskiego 4 w Ostrowcu Świętokrzyskim.

Powodzenie wyrobów to korzystanie z naturalnych produktów bez uszlachetniaczy i konserwantów. Jest to produkt „domowy”  identyczny jak z kuchni naszych mam i babć.

Zachowujemy szczególna staranność przy wyborze właściwych receptur i staramy się aby produkt smakował zawsze jednakowo dobrze.

Sztuka estetycznego dekorowania ciast i tortów to skutek wielu szkoleń oraz własnego wyczucia piękna cukierników.

Przy produkcji ciast korzystamy z nowoczesnych maszyn ale głównie bazujemy na ręcznej pracy dlatego nasze wyroby cechuje zawsze wysoka jakość, estetyka i dobry smak.

To w pracy ludzkich rak tkwi tajemnica i niepowtarzalność wyrobów.